هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

اخراج نماینده اتحادیه اروپا در افغانستان توسط طالبان

اخراج نماینده اتحادیه اروپا در افغانستان توسط طالبان رئیس هیات اتحادیه اروپا در افغانستان امروز سه شنبه (1 شهریور) اعلام کرد به ماموریت‌ خود پایان داده و افغانستان را ترک می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۲ - ۰۱ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 August 23
کد خبر: ۱۴۸۲۵۶

به گزارش راهبرد معاصر آرنوت پاولز که به نظر می‌رسد توسط طالبان اخراج شده باشد، در توییتی نوشت: «شما می‌توانید یک دیپلمات را از افغانستان اخراج کنید، اما نمی‌توانید افغانستان را از دیپلمات‌ها خالی کنید.»

پاولز افزوده است که به زودی رافائل لایدیک جایگزین او به عنوان رئیس هیات اتحادیه اروپا در افغانستان منصوب می‌شود.

انتصاب یک دیپلمات زن به عنوان رئیس اتحادیه اورپا در کابل، به معنای جدیت اروپا برای حمایت از حقوق زنان در افغانستان تفسیر می‌شود.

پیش از این پاولز گفته بود که بازگشایی مدارس دخترانه به عنوان مهم‌ترین اولویت اتحادیه اروپا در افغانستان است.

وی حق کار زنان،‌ حقوق بشر، آزادی رسانه‌ها و شکل‌گیری یک سیستم سیاسی موثر و همه‌جانبه را به عنوان اولویت‌های دیگر اتحادیه اروپا عنوان کرده بود.

در این مصاحبه تاکید شده بود که خواست‌های جامعه جهانی برای ایجاد حکومت فراگیر و دادن حق کار و آموزش به زنان به معنای دخالت در مسایل داخلی افغانستان نیست.

این درحالی است که طالبان بارها نسبت به دخالت کشورهای دیگر در امور داخلی افغانستان هشدار داده و خواستار تعامل با جهان شده است./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار